Berichten

Berichten uit augustus, 2011 weergeven

Fie en haar dekentje.

Afbeelding
Ik ben al aardig wat opgeschoten met het haken van mijn deken... (Afmeting onderkant 80 cm op voorlopig 60cm) Het begon HIER.
De draadjes aan de zijkant moet ik ook nog wegwerken! WORDT VERVOLGD...

Fie en post...

Afbeelding
Het kon vandaag niet op; 2 hele leuke pakketjes kwamen toe!
Het eerste was er eentje in de brievenbus, een bestelling die ik eerder deze week deed bij De Krullevaar. Dit mede door een waardebon die ik bij hen won met een give away!
Voor de kids een doosje waar ze hun stempel en stempelkussen in kunnen bewaren!
En het tweede pakket was veel te groot voor de brievenbus en werd persoonlijk afgeleverd door een koerierdienst! Enkele weken geleden deed ik mee met een wedstrijd van AVEVE en won daar 1 van de 5 pakketten van Cake'n party!En wat voor een pakket...Alles om het bakken te kunnen starten.DUS bakte ik direct 12 cupcakes en ook de koekjes,zodat we deze namiddag nog kunnen versieren!

Mijn klas...

Afbeelding
De vakantie is bijna voorbij...
Met gemengde gevoelens mag ik weer de routine van alle dag tegemoet gaan; kids brengen en halen naar de training, matchen bijwonen, zwemles, boodschappen na het werk, de was en de plas tussendoor doen...
Ik zette mijn klas dan ook weer op punt, want binnenkort mag ik die kleintjes voor de eerste keer weer verwelkomen... Best wel spannend! Zowel voor hen als voor mij!
HIER kan je eens binnenkijken op mijn klasblog!

Aan de haak...

Afbeelding
Ik vond enkele dagen geleden weer wat wol... en ben aan de slag gegaan!
Het wordt een lekker warm dekentje, met 3 kleuren. Nog eventjes doorhaken nu, voor de echte winter begint ;-)
WORDT VERVOLGD...

Post!

Afbeelding
Een tijdje geleden won ik een give away. vandaag vond ik die in de brievenbus, een goed gevuld tasje  met o.a. knoopjes, een broche, lint, parels met ketting, lapjes stof en een gehaakt bloempje!

DANK je WEL Elizabeth!

En de winnaar is...

Afbeelding
Deze give away is afgesloten en de winnaar is bekend!

Kijk maar mee...

Gonny, mail je me zo vlug mogelijk je gegevens door, dan kan ik de speldjes met bijpassende elastiek naar je opsturen! Dat kan je HIER doen...
Aan alle andere deelnemers, volgende keer meer succes!
Nog een fijn weekend!

Mijn gezin

Afbeelding
Hahaha, ik zag dit al eens eerder van medebloggers.Ik wou jullie bij deze mijn gezin voorstellen.
Best wel leuk om te doen;-)
Deze middag bakte ik ook nog deze;Als je klikt op de foto dan zie je het recept.

Sjalen haken

Afbeelding
Met dit frisse, kille af en toe regenweertje ben ik al begonnen met het haken van een sjaal voor mijn dochter, die is af en één voor de zoon, daar ben ik nog volop mee bezig!
(Ik kon een foto nemen met mijn nieuwe gsm toestel en zo overdragen op de pc, joepieeeeeee!)


Ik gebruik het golvend patroon dat ikHIERvond. Het patroon was voor een deken, maar ik probeerde het proeflapje en ben zo verder gegaan, tot de bol met wol op was ;-). De wol komt trouwens uit de WIBRA, héél goedkoop!!!! En een leuk kleuraccent, omdat de wol verandert.

Ik ben nu nog op zoek naar een leuk, maar toch goed uitgelegd patroon (liefst in het nederlands) om zo een muts te kunnen haken... Alle ideetjes zijn welkom.

Je kan ook nog meedoen met mijn give away tot 19/08. 
Klik HIER...

Nog een fijn weekend, ik haak wat verder :-D

Een stempel voor de kids!

Afbeelding
Ook voor de kids bestelde ik een eigen stempel! Amber houdt van Hello Kitty en Robin van een keverauto...Ik bestelde die bij haar en kreeg ze deze morgen in de bus ;-)

Dank je voor de mooie stempelsKaren, nu nog op zoek naar een gepast stempelkussen met een leuke kleurtje.

Stempelpret van Karen

Afbeelding
Ik kon het niet laten om bij haar (karenvandelaer: Karen.Stempelpret: van alles wat.) weer eens wat te bestellen, maar niet voor mij maar wel voor de kids!
Toen we na enkele dagen aan zee terug thuis waren, keek ik mijn mails na en zag ik dat die al klaar waren! De kids zullen nu een eigen stempel hebben, jiehaaa!  De Hello Kitty en de kever worden de onze!!! :-D
Ik heb ook bij het kille "zomerweer" nog wat gehaakt... Helaas kan ik geen foto nemen van mijn sjaal; met dit kille weer zou ik die misschien vroeger dan gedacht kunnen gebruiken! Ons nieuw (pas 2 weken geleden aangeschafte) fototoestel gaf een melding ivm de lens... pfffffffff, gelukkig zijn de trips voorbij en staan de nodige foto's op de gevoelige plaat!

Wat???

Afbeelding
Al 10000, tienduizend klikjes verder, 66 volgers en het 100ste bericht juist gepost! ( vreemd; toen ik de statistiek van blogger kopieerde en plakte, was die plots verdwenen van mijn blog, heb dus dit berichtje aangepast!)

Dank je wel volgers, medebloggers voor de leuke reacties die jullie geven!!!

Granny stripes deken...

Afbeelding
Door op vele blogjes te koekeloeren zag ik dit leuke patroon.
Met de vrolijke katoenbolletjes die ik nog liggen heb, wou ik dit wel eens proberen!

Ik ben er dinsdagavond mee begonnen en ben al aardig opgeschoten, maar heb nog véél werk voor de boeg om een volledig deken te kunnen haken!

Mijn schoudertas

Afbeelding
Ik draag heel graag een schoudertas als 'sjakosj'  en daarom wou ik er wel eentje voor mezelf haken.  Voor we op weekend naar Parijs vertrokken had ik mijn schoudertas al af...   Ik gebruikte vooral donker- en lichtgrijs katoen,  afgewisseld met een kleurrijk accent!

Deze werd het!