Cake met of zonder appeltjes


Klop 2 eieren met 150gr fijne suiker en 1 pakje vanillesuiker witschuimig!
Roer er 75gr gesmolten boter onder en dan 125gr zelfrijzende bloem.
Meng alles goed...
Snij nog 2 appels (als je dit wenst, de cake kan ook zonder de appeltjes) in blokjes en meng dit er ook onder; alles in een vorm en 200°C in de oven zo'n 25'

Ik gebruik alles soms 2 keer, dan heb je uiteraard een grotere cake

Veel succes.

Lekkere bewaarwafeltjes

Dit recept kreeg ik mee van thuis,
pure nostalgie dus...



Smelt 250gr boter en voeg daarbij 250gr witte suiker bij, mengen.
Dan 250gr gewone bloem erbij
1 zakje vanillesuiker
1 koffielepel bakpoeder
Dan 5 eieren er voorzichtig onder mengen.

Bakken maar...

 

Je verkrijgt dan een 30 tal wafeltjes, 
als je die natuurlijk niet direct wil opeten...
Smakelijk!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...